Je kunt een Excel export maken van alle genodigden die je hebt uitgenodigd.

Hiervoor log je in op Uitgenodigd en open je de betreffende uitnodiging. Vervolgens zie je 3 kolommen/tabellen: "Je uitnodiging:", "Beheren:" en "Genodigden:". In de tabel/kolom "Genodigden:" vind je de optie "Wie komen er?/ Genodigden beheren" of "Wie waren er?".

Open deze lijst. Vervolgens zie je een knop Download in Excel, je kunt vervolgens een keuze maken voor het downloaden.